La falla Cervantes de Sueca simpàtica cursa per als xiquets

0
240

Per segon any consecutiu, la falla plaça Cervantes de Sueca, ha organitzat esta simpàtica cursa temàtica, on xiquets, xiquetes, joves i no tan joves, corren, riuen, es diverteixen i participen en la 2 Halloween Run amb unes originals disfresses de bruixes, bruixots, calaveres, zombis, fantasmes, monstres, aranyes, vampirs, vampiresses i també simpàtiques carabassetes.
Tot preparat per a la cursa i davall d’un gran arc de Caixa Popular al carrer Sequial, es preparen els participants per a l’eixida junt al Regidor d’Esports, Vicent Baldoví i del faller Fermin Baldoví com a Speaker, que ha donat les gràcies a tots els col·laboradors i ha amenitzat molt bé tota la vetllada. Josep Fuster fa el reconeixement del circuit per a comprovar que tot està en ordre. Ben puntuals comencen a recórrer els carrers de Sueca per a fer un recorregut d’uns 3 quilòmetres, acabant al pàrquing del casal de Cervantes. Allí els espera un enorme arc d’ Atmósfera Sport i l’avituallament: aigua, fruita, bosses de valenciaturisme.
Cal destacar que el campió absolut és el xiquet Yeray Pascual Caplliure, que també va guanyar l’any passat, i el tercer classificat el nostre president infantil Arnau Viel Oller. Per a l’entrega de premis hem comptat amb la presencia de la Diputada Delegada de Turisme, Pilar Moncho, tot un honor, que junt als nostres representants, Blay, Clara i Arnau, ha fet entrega dels premis.
També s’han donat premis a les millors disfresses, a Carles Baldoví, a les gracioses carabassetes, a vampirs i a una xicoteta fantasmeta. Una vegada finalitzat l’acte de l’entrega de premis, amb un casal ben ornamentat per a l’ocasió ple de teranyines, aranyes, Photocall i tots disfressats s’ha donat pas al sopar d’una suculenta maxi burguer amb molt bona preparació que ha agradat molt.
En tot moment ens han acompanyat quatre membres de Protecció Civil, als que volem agrair la seua dedicació, oferint-nos el seu farmaciola en cas de necessitat.
Finalment ha començat la discomòvil de Power Events amb la col·laboració de Sonycolor. Ha estat una nit màgica i divertida. Esperem que per al proper any s’anime més gent.
Comissió Falla Plaça Cervantes

RESULTATS II HALLOWEEN RUN FALLA CERVANTES
JUNIOR MASCULÍ:
1r –Yeray Pascual Caplliure
2n – Vicent Fos
3r -Arnau Viel Oller
JUNIOR FEMENI:
1ª -Carla Bou Ruiz
2ª -Andrea Serra Escrivà
3ª- Isabel Ramos Serra
SENIOR FEMENI
1ª- Mariam Ruiz Vendrell
2ª- Merche Arnazo Sancho
3ª- Alicia Sos Rodriguez
SENIOR MASCULÍ:
1r -Vicent Pascual Ferrer
2n -Amadeo Grau Granell
3r -Hector Culebras Sancho