La Falla El Palleter presenta els seus projectes 2017

0
705

La Falla El Palleter de Port de Sagunt va presentar dissabte passat, en un acte que va tenir lloc en el seu local social, els projectes de monuments que aquesta comissió plantarà el pròxim mes de març de 2017. En aquest esdeveniment van estar presentes les Falleres Majors d’aquesta entitat, Amparo Berná i Desirée Iglesias, així com els seus presidents, David Martí i Juan Carlos Martí, respectivament.

D’aquesta manera, la falla Infantil serà obra de l’artista alacantí Sergio Gómez que, per quart any consecutiu, plantarà en aquesta demarcació de Port de Sagunt després d’aconseguir dos primers premis de la Secció Especial, una segona posició així com un ninot indultat. Per a enguany, el lema del seu monument és “Un passeig faller per l’Albufera”.

D’altra banda, la falla gran serà realitzada per l’artista de Borriana, Rafa Ibáñez, per segon any consecutiu on intentarà revalidar l’èxit del passat exercici on va aconseguir el primer premi en la categoria regna de les falles de Sagunt. Per a aquesta ocasió presentarà el projecte amb el lema “Càsting”.