La falla municipal oferirà una cremà més sostenible i duradora

0
154

Les Falleres Majors de València han visitat la Ciutat de l’Artista Faller per a conèixer els principals monuments que es plantaran pròximament.

La Ciutat Fallera treballa a contrarellotge per a tancar fins a l’últim detall de cadascuna de les falles valencianes. Hui les Falleres Majors han acompanyat a l’alcalde de València, Joan Ribó, i al regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, en la tradicional visita als tallers dels artistes fallers.

Allí han pogut parlar amb Latorre i Sanz, els artistes responsables de la falla municipal d’enguany que ha nascut com a fruit de la col·laboració amb l’artista internacional Okuda San Miguel. El monument que s’instal·larà en plena Plaça de l’Ajuntament mesurarà 24 metres i estarà feta de fusta, un material que facilitarà la cremà afegint durada i sostenibilitat.

A més de Latorre i Sanz Artesans, la comitiva municipal ha visitat el taller de Manolo García qui en esta ocasió s’encarrega de la falla Palleter-Erudit Orellana. La peça fallera serà planta “al tombe” este dissabte a la vesprada amb dones víctimes del càncer de pit per a ser tot un exemple de superació. A esta acció li acompanyarà una recaptació de fons per part de la comissió fallera per a donar a la recerca contra el càncer.