La Falla Plaça Rodrigo visita la pedrera del Salt del Llop

0
235

Diumenge passat l’Associació Cultural Falla Plaça Rodrigo, i organitzat per la seua delegació de Medi Ambient, va visitar novament la pedrera de Lafarge, Salt del Llop, per a veure les espècies forestals que va plantar l’any passat. Les espècies que els fallers d’esta comissió van plantar van ser pins, quercus, romer i altres espècies forestals de la muntanya mediterrània. Acompanyats per dos enginyers de muntanyes pertanyents a la comissió, van poder observar tant els xiquets com els majors que van assistir a la visita, el percentatge dels plançons que havien sobreviscut, així com el percentatge de malls o plàntules que no van sobreviure.

Després de l’explicació per part de Carlos Affigne, cap de pedrera de Lafarge de com estava l’estat actual de reforestació de la pedrera, este últim es va comprometre amb els enginyers de muntanyes d’esta comissió a què de cara a l’any que ve en l’època de plantació els anava a reservar un talús de què cal reforestar perquè ells feren un projecte de reforestació del mateix amb les diferents espècies segons la zona del talús on s’anaren a ubicar.

A més, eixa mateixa vesprada, i englobat en les terceres jornades rodriambientales, els xiquets d’esta comissió van assistir en la plaça a una xarrada per part dels enginyers abans mencionats de com respectar el medi ambient i el seu entorn.