La Falla Sant Josep de la Muntanya-Terol es va fer rosa

0
94

La Falla Sant Josep de la Muntanya-Terol va organitzar el diumenge en la seua demarcació un gran esdeveniment a favor de l’associació “Monyos Roses” que col·labora en la lluita contra el càncer amb la recollida de pèl i malles de fallera per a “Mechones Solidarios” els qui confeccionen perruques per a persones en tractaments de quimioteràpia i similars.

L’acte consistia en la donació de mínim 20 centímetres de pèl que podien tallar-se allí mateix gràcies als perruquers col·laboradors per sol 5€. Una cosa tan senzilla com tallar-se el monyo pot ajudar a molta gent a fer-li la seua vida una mica més fàcil.

A més, es van realitzar activitats per a xicotets i adults, paella, hot dogs, música, perruqueria creativa… Un dia complet per a passar-ho genial en l’ambient faller col·laborant amb una bona causa.

A aquest acte no va voler faltar Rocio Gil Uncio, Fallera Major de València 2018, per a mostrar tot el seu suport amb aquest tipus d’accions solidàries que realitzen les falles com Sant Josep de la Muntanya-Terol.