“Equilibri Universal” Geometries i colors, el gran reclam de la Falla dels valencians

0
299

La falla municipal de 2018, amb el nom de ‘Equilibri Universal” incorpora al llenguatge de les Falles codis visuals de l’art contemporani

Hi havia grans expectatives des que es va fer públic els projectes de les falles de la Plaça de l’Ajuntament, especialment de la gran. I els creadors, Pepe Latorre i Gabriel Sanz, no han defraudat. Una falla diferent, amb una estructura de monument tradicional però amb personalitat pròpia i amb un joc de colors únic, empremta del seu dissenyador: **Okuda, artista amb una gran i reconeguda projecció internacional.

La falla municipal de 2018, amb el nom de ‘Equilibri Universal” incorpora al llenguatge de les Falles codis visuals de l’art contemporani. El propi **Okuda proposa reflexionar amb ironia sobre la piràmide de valors que sustenten la societat actual. Ho fa amb una escultura forma de tòtem i una estructura que proposa un recorregut entre l’imaginat i el real, i una reflexió sobre com els diners regeix l’existència humana.

Les geometries i molt color s’albiren des de lluny i des d’a prop en la qual ja és l’epicentre de reclam turístic de les festes.