La falla Suïssa presentar la planificació i l’esbós per al 2019

0
624

El passat diumenge 14 es va presentar la planificació i l’esbós per al 2019

L’Associació Fallas en Suisse porta des del 2016 portant l’esperit de les falles a una xicoteta població situada als peus dels Alps, de nom Ardon i que cada vegada guanya més adeptes que descobreixen i estimen la nostra festa. Actualment l’associació esta composta per 117 integrants, tant espanyols com suïssos; i entre els quals podem trobar a gent de València, Carcaixent, Benimuslem, Algemesí, Alzira, Dènia o Favara, en representació de la nostra terra.

El passat diumenge 14 d’octubre va tindre lloc la celebració de l’assemblea general, en la qual es van aprovar els comptes, els pressupostos i la planificació d’activitats per a aquest exercici. Però va destacar la notícia del viatge que s’està organitzant per a visitar les Falles 2019. Huit dies per a que persones suïsses interessades en la festa valenciana puguen viure la vertadera experiència fallera, després de gaudir del petit aperitiu de Falles en Suisse.

La vetlada va continuar amb la precentació de l’esbós de la falla de 2019, amb en el títol “El bosc encantat” dels artistes fallers Roberto e Iván Parra, alzirenys amb els quals ja han comptat en ocasions anteriors. El projecte dels germans Parra va agradar molt als assistents que van finalitzar la jornada amb pintxos i aigua de València, un espectacle de màgia i una tòmbola.

Així, donen a conéixer la festa del cap i casal, porten un poquet de la llar als valencians afincats a Suïssa, i viuen jornades agradables i amb molt bon ambient gràcies a l’amor per les falles.