La falla Telefònica duplica el seu objectiu en el Sopar Subhasta Solidària

0
274

El passat 2 de Desembre en el Casal de la Falla Ribera Convent Santa Clara va celebrar el “Sopar Subhasta Solidària”. Un acte el destí del qual és aconseguir l’import necessari per a adquirir 2.500kg d’aliments. Aquests nutrients es lliuraran a “Casa Caridad València”.

L’acte va ser tot un èxit de participació. No va voler perdre-li’l la Fallera Major de València 2023, Laura Mengó, qui va estar acompanyada tant de la seua Cort d’Honor com de la Cort d’Honor infantil.

El Sopar Subhasta Solidària va comptar amb una participació molt pròxima als 200 assistents. Des de la comissió han assegurat que han superat amb escreix l’objectiu marcat. Perquè es va recaptar l’import suficient per a adquirir 6.000 quilos de productes alimentosos.

Ara es farà el lliurament dels productes que prèviament ha seleccionat Casa Caridad. I així contribuir a mantenir el rebost ple davant l’arribada d’aquestes dates tan entranyables del nadal.

La Falla Ribera Convent Santa Clara vol agrair a totes les empreses i particulars assistents. I com no a tots els que no van assistir però que amb la seua participació en la fila zero van fer que es poguera superar l’objectiu marcat.