La Fallera Major Infantil de València i la Cort visiten la Fira de Primavera

0
212

València acull la XXV edició de la seva Fira de Primavera.

L’últim cap de setmana de Maig els Jardins de Vivers es vestien de color i festa per celebrar la tradicional Fira de Primavera amb nombroses activitats pels més petits.

La fira celebrava la seva 25 aniversari en benefici de la Fundació Asprona, Avapace i Bona Gent, associacions que treballen en favor de les persones amb diversitat funcional, intel·lectual i física.

Daniela Gómez dels Àngels, Fallera Major Infantil de València, i la seva Cort d’Honor van assistir als Vivers per passar una jornada divertida amb la multitud d’activitats que es van preparar per fer gaudir als nens i nens el cap de setmana.

A més de realitzar diversos tallers, les petites van poder participar en la tómbola, saltar als castells inflables, gaudir de l’animació de la fira amb pallassos, jugar i pujar en atraccions com el rocòdrom o la tirolina.

Daniela i la seva Cort d’Honor també van fer una passejada al tren que recorria les instal·lacions del recinte.

A més, la Fira de Primavera comptava amb estels d’esport i espectacle, jocs de màgia, actuacions musicals, circuit de bicis, cavalls i molt més.

Un cap de setmana carregat d’activitats per fer que els més petits de la ciutat rebessin la Primavera amb un gran somriure alhora que es col·laborava amb Asprona, Avapace i Bona Gent per la integració social de les persones amb diversitat funcional, intel·lectual o física.

Fotos: Armando Romero