Dos components de la Cort del 2019 aposten pel negoci de les màscares

0
394

María Cavero i Paula Santarrufina, dos de les falleres que van estar en la Cort d’Honor 2019, s’han llançat a de venda de màscares. “Con Mimo” és la nova iniciativa d’aquestes joves, una petita empresa que es dedica a l’elaboració pròpia de màscares.

Els seus motius d’emprendre són dos. Paula és infermera i ha treballat en el grup anti-covid, per la qual cosa és conscient de la situació que estem travessant, ja que l’ha viscuda de primera mà. María, en canvi, cerca una eixida professional al seu títol d’enginyera.

Amb el pertinent Filtre UNE0065, el particular copyright de les dues falleres ha portat a crear tota una sèrie de models personalitzats i enviats a qualsevol punt d’Espanya. No obstant això, el seu vertader negoci l’estan començant a desenvolupar en el món faller, on ja compten amb milers els seus seguidors en xarxes socials.

Les màscares de “Con Mimo” van acompanyades d’un complet fullet d’utilització, neteja i deixalla d’aquestes. A més, Formen part de les que disposen d’una efetivitat màxima fins als 25 rentades i amb una utilització individual de fins a quatre hores.