La Federació de Fogueres presenta la seua aplicació mòbil: Foguerapp

0
233

La Federació dels Fogueres de Sant Joan ha presentat aquesta nit en el Club Informació Foguerapp, la seua aplicació mòbil oficial que naix amb l’objectiu de portar les fogueres “en el palmell de la mà”. Una aplicació pensada tant per als foguerers i barraquers com per als turistes o qualsevol interessat a conèixer la nostra festa.
L’acte, al que han assistit les Belleses del Foc i el president de Federació, ha sigut conduït per l’assessor de l’àrea d’Imatge i Comunicació i creador de la app, Pablo Alcaraz, qui ha començat presentant l’espot que promocionarà aquesta nova eina d’informació i promoció de la festa.
Alcaraz ha recalcat l’estès ús del mòbil per a la cerca d’informació i com en món de les Fogueres s’ha constatat aqueixa necessitat. “Des de la Federació sabem l’important que és per a totes i tots els que formem aquest col·lectiu, i no solament nosaltres, tenir la informació a l’abast de la mà en qualsevol moment i a l’instant” ha comentat.
Foguerapp és una guia completa de la festa en el nostre mòbil, conté un glossari dels termes més importants, fitxes completes de totes les comissions, fotografies de les Belleses del Foc i les seues dames, candidates, mapa amb la localització de tots els monuments, notícies…
Les desfilades podran consultar-se a temps real, per a saber en tot moment si hi ha retards o per on va la comissió que interessa. A més, les diferents fogueres i barraques tindran un servei push per a notificar el premis. Cada usuari podrà inscriure’s amb la seua comissió i el sistema li informarà quan aquesta haja rebut algun premi, just en el mateix moment en què la secretaria de la Federació de Fogueres els faça públics.
Aquestes i moltes altres sorpreses estan ja disponibles per a ios i android en Foguerapp, l’aplicació mòbil que s’ha presentat en el primer dels actes del 90 aniversari de la festa que ha organitzat la Federació.