La localitats de Quart-Xirivella trasllada la Reial Senyera

0
399

L’Agrupació de Falles Túria va organitzar diumenge passat el seu tradicional homenatge a la Senyera en el qual van participar els fallers i falleres de Quart de Poblet i Xirivella. Les tretze comissions de tots dos municipis van participar en l’emblemàtic trasllat.

Les recentment nomenades Falleres Majors de València 2018, Daniela Gómez dels Àngels i Rocío Gil Uncio, acompanyades de les seues respectives Corts d’Honor van acudir a l’acte on van rebre tot l’afecte del món faller de Quart i Xirivella. Especialment emotiu va ser aquest trasllat per a Nekal Martínez i Estefania Mestre, components de la Cort d’Honor de Daniela i Rocío que pertanyen a la comissió Llum Casanova-Pare Espasa i Pío XII-Jaume Roig respectivament.

Mantenint la tradició, els Ajuntaments de Quart de Poblet i Xirivella custodien durant un any de Reial Senyera en les seues vitrines i realitzant aquest trasllat que simbolitza la unió i germanor existent en el món faller de tots dos pobles en l’Agrupació de Falles Túria.

El trasllat va estar amenitzat per l’Agrupació Musical L’Amistat que va interpretar diferents peces així com l’Himne de la Comunitat Valenciana.

Per a finalitzar, es va signar l’acta del trasllat en l’Ajuntament de Quart on quedarà custodiada la Reial Senyera durant enguany. Carmen Martínez, alcadesa, José Manuel Agustí, regidor de Transparència i Informació de Xirivella, Lluís García, President de l’Agrupació de Falles Túria i Daniela i Rocio, Falleres Majors de València.