La Gran Fira de València 2023 homenatjarà al cantant valencià Nino Bravo en La Nit a la Mar

0
290

El regidor de Cultura Festiva en funcions, Pere Fuset, ha destacat com a novetats d’enguany la recuperació de La Nit a la Mar amb el seu espectacle piromusical que homenatjarà al músic valencià Nino Bravo i la celebració del festival de Dracs valencianes a l’Orgull de Nit, que es farà als Jardins del Palau. Així ho ha anunciat este dimecres durant la presentació de la imatge gràfica i la programació de la Gran Fira de València 2023, que inclou més d’un centenar activitats gratuïtes, a l’aire lliure i en espais de referència de la ciutat.

El regidor de Cultura Festiva en funcions, Pere Fuset, ha assenyalat que un any més arriba la Gran Fira de València “amb una programació descentralitzada, molt potent amb més de cent activitats gratuïtes per a tots els públics, perfils i edats. A més, enguany el festival piromusical emmarcat en La Nit a la Mar farà un homenatge molt especial a la música en valencià i al cantant Nino Bravo”.

En este sentit, Fuset ha destacat altres novetats com la Festa al Parc, de divendres 14 de juliol al Parc Central, pensada tant per al públic infantil com per a l’adult i la celebració de l’Orgull de Nit, “un gran festival Drag Queen que es farà als Jardins del Palau”.

En la programació també hi ha espai per als xiquets i xiquetes amb la Menuda Fira i un gran festival de música gratuïta al Parc Central amb activitats pensades per als amants del folk o els balls populars tradicionals.