La Nit del Foc modifica el seu horari

0
312

En l’informe de Presidència, el president de Junta Central Fallera, Carlos Galiana, ha felicitat a totes les delegacions implicades en els actes d’Exaltació de les Falleres Majors de València. Alhora que ha informat que s’ha renovat el conveni de pirotècnia de JCF.

D’altra banda, ha informat de canvis en els horaris del programa pirotècnic. El motiu és per qüestions de seguretat seguint les indicacions de Policia Local i Bombers. En aquest cas, el castell nocturn del dia 16 serà a les 00.30 hores. Mentre que l’espectacle pirotècnic del 17 de març serà a les 01.00 hores.

No obstant això, la Nit del Foc s’avançarà mitja hora. El començament del castell més important de les Falles 2023 serà el 18 de març a les 01.00 hores. A més, l’horari d’inici de la Cavalcada del Foc s’avançarà també. Serà el dia 19 de març a les 19.00 hores. Finalment, s’ha dirigit a tot el món faller i ha demanat un “últim esforç” perquè tota l’activitat de les Falles 2023 es desenvolupe de manera “completa”.

MASCLETAES ALS BARRIS DE VALÈNCIA EN FALLES 2023

A més, enguany hi haurà cinc mascletaes nocturnes -tres més que en anys anteriors- en dos dies. La novetat és que es realitzaran de manera simultània en diferents emplaçaments de la ciutat:

  • Dia 4 de març. El ramillet digital de la Cavalcada del Ninot anirà a càrrec de Pirotècnia Gironina. Després, a les 21 hores, dispararan Pirotècnia Aitana en La Saïdia i Pirotècnia Germans Caballer a Natzaret. Mentre que a les 23 hores, ho faran Pirotècnia Mediterrani en Cementeri General i Pirotècnia Valenciana en Campanar.
  • Dia 12 de març. A les 15 hores, dispararan Pirotècnia Caballer FX en Camins al Grau i Pirotècnia Crespo en Benicalap.
  • Dia 15 de març. A les 24 hores, dispararà Pirotècnia Germans Caballer en la Plaça de l’Ajuntament l’Alba dels Falles.
  • Dia 16 de març. A les 24 hores, la Pirotècnia Aitana serà l’encarregada de realitzar el castell de focs artificials en la zona posterior del Palau de les Arts.
  • Dia 17 de març. A les 24 hores, la Pirotècnia Alpujarreña serà la responsable de realitzar el castell de focs artificials en en la zona posterior del Palau de les Arts.
  • Dia 18 de març. A les 1.30 hores, Pirotècnia Mediterrani dispararà la Nit del Foc en la zona posterior del Palau de les Arts.
  • Dia 19 de març. A partir de les 18 hores, Pirofesta s’encarregarà de la Cavalcada del Foc. Mentre que a partir de les 21 hores, Pirotècnia Valenciana realitzarà la cremà de les Falles municipals.