Les Falleres Majors d’Algemesí llueixen Agustín i Amaia per a la seua presentació

0
798

El dissabte 27 d’octubre, el Teatre Municipal d’Algemesí es va vestir de gala per a exaltar a les Falleres Majors d’Algemesí 2019, Silvia Torner Úbeda, Fallera Major i Aitana Martínez Carrasco Fallera Major infantil.

Silvia va lluir un amanisc del ram treballat en la tècnica del cisellat amb muntures de 8 x 6 i 6 x 4 en talla oval d’inspiració vegetal amb llavors de metall de 1,5 mm, perla cultivada i xapat en or. Es tracta d’un amanisc amb joia de tres cossos acabat en ram. El conjunt es tanca amb un collaret d’un centre i set enfilados de perla cultivada, la seua polsera i anell del conjunt.

Les pintes de vorell barroc amb l’escut de la Junta Local Fallera d’Algemesí estan treballades en la tècnica del cisellat i repujat, elaborades a mà i amb xapat en or.
Aitana llueix un amanisc fet amb molta manyaga i amor, ens ha encantat col·laborar mà a mà amb el seu germà Jairo, un xic súper creatiu i enamorat de l’artesania. L’amanisc és un doble balcó redó de perla cultivada, cosit a mà amb mostacilla de 1,5 mm i elaborat amb perlita de diferents calibres donant-li la riquesa que mereix.
La joia de dos cossos i disseny asimètric en el cos superior, és molt representativa perquè està formada per rosquetes que s’entrellacen entre ells i aquests muntats en perla de mostacilla cosida a mà. El collaret té una aplicació central simètrica amb rosquetes entrellaçats i igual que l’amanisc muntat en perla de **mostacilla amb sis enfilados de perla cultivada, la seua polsera i anell del conjunt.
Les pintes de vorell barroc amb l’escut de la junta local fallera d’Algemesí estan treballades en la tècnica del cisellat i repujat, elaborades a mà i amb xapat en or.
Amb aquest treball Agustín i Amaia un any més té el plaer de vestir a les Falleres Majors de la seua localitat.
Fotos: Stefano Lacchin