Agustín i Amaia va estar present en festa i boda 2018

0
250

El 26, 27 i 28 d’octubre va tindre lloc en Fira València “Festa i Noces 2018” Consolidant-se el Espai Indumentària Valenciana. Una plaça expositiva dissenyada exclusivament perquè el xicotet comerç mostre al públic la riquesa del sector, on la Desfilada exclusiva d’Indumentària Valenciana va guanyar protagonisme. La desfilada va ser el dissabte 27 d’octubre a les 13.00 hores a la Sala de desfilades.

Aquest Espai d’Indumentària Valenciana naix davant la necessitat de dotar a la festa valenciana per excel·lència d’un espai on les falleres i els fallers puguen acudir a veure les últimes tendències i novetats del sector, prenent com a punt de partida la indumentària valenciana.

El protagonista indiscutible d’aquest Espai gira entorn al món artesà en totes les seues disciplines – Indumentària, orfebreria, calçat, cancans i sinagües, mitjanes, merceria, pañoletas i mantillas, rams i arranjaments florals, perruqueria, maquillatge, detalls i complements… generant un punt de trobada entre oferta i demanda.

La Desfilada d’Indumentària Valenciana s’ha convertit en la cita ineludible on apreciar la riquesa i delicadesa dels vestits regionals. En aquesta edició de FiestayBoda es reafirma com la Passarel·la més important punt pels Indumentaristas que la dibuixen com per al públic que l’acull i el marc que l’abraça.

Agustín i Amaia no mancat a aquesta cita tan important amb la moda i la festa.