Les Falleres Majors de Torrent i les seues Corts d’Honor reben l’afecte del món faller

0
76

Alícia Pallardó i Sandra Peris s’acomiaden del seu regnat en les Falles 2021

Falles de 2021 ja han acabat i l’últim acte oficial de la Junta Local Fallera va tenir lloc aquest passat cap de setmana en L’ Hort de Trénor.

La Junta Local Fallera va recuperar aquest acte dedicat específicament al reconeixement a les Falleres Majors de Torrent i les seues respectives Corts d’Honor, per la seua gran labor durant aquest període de 18 mesos.

En una senzilla cerimònia, que va comptar amb la presència de l’alcalde de la ciutat, Jesús Ros, el regidor de Falles, José Pascual Marínez, i membres de la corporació municipal, Alicia Pallardó i Sandra Perís van prendre la paraula per a agrair a les seues respectives Corts d’Honor la inestimable companyia i la ‘germanor’ que han viscut al costat d’elles, recordant amb emoció algunes anècdotes que van compartir durant l’any del seu regnat i que van ser glossades amb sengles vídeos.

**faEn l’acte de comiat també van estar presents les acabades de nomenar Falleres Majors de Torrent, Sara Garrigues i Paula Moreno, acompanyades per les seues Corts d’Honor.