El Mercadito de Fogueres torna a Federico Soto

0
193

Este matí, el Restaurant Aldebaran ha acollit la Presentació del Mercadito de Fogueres 2017. A l’acte han assistit la Bellesa del Foc d’Alacant, Sofía Escoda acompanyada dels seus sis Dames d’Honor; el president de la Federació dels Fogueres de Sant Joan i el director de comunicació i relacions institucionals de Vectaclia, Ezequiel Moltó.

Esta serà la V edició del Mercadito de Fogueres que com tots estos anys estarà ubicat en Federico Soto i s’inaugurarà divendres que ve, 16 de juny a les 21:00 hores i que finalitzarà la nit del 24 de juny.

L’horari del Mercadito serà a partir del dia 17 de juny de 11:00 hores fins a altes hores de la matinada. Un espai gastronòmic i d’oci impulsat per la Federació dels Fogueres de Sant Joan i el Grup Vectalia.

Estes instal·lacions tindran més de 2.000 metres quadrats oberts al públic, on podran disfrutar de la millor selecció d’arrossos, tapes, ibèrics, vinos… No ens podem oblidar del tardeo, eixe costum que s’ha instal·lat a Alacant i que és ja tota una tradició com a oci diürn. Doncs bé, a les vesprades també es podrà disfrutar de tot el que el Mercadito de Fogueres oferix als festers. Com en la passada edició, tots els tiquets en el Mercadito tindran un preu d’un euro per a fer esta oferta molt més accessible al nombrós públic que sempre es congrega en eixe espai.