Les Falleres Majors de València disfruten de les Festes de la Primavera a Múrcia

0
491

Les màximes representants van acompanyar a les Reines de la Huerta als diferents actes

Les Falleres Majors de València, Marina Civera i Sara Larrazábal, van estar el passat dissabte 20 d’abril, el diumenge 21 i el dilluns 22 a Múrcia per celebrar les Festes de la Primavera, on van disfrutar d’uns dies plens d’activitats i germanor.

Marina i Sara van acudir el dissabte per la nit a l’exaltació de les Reines de la Huerta 2019, Isabel López i Candela Sánchez, junt a les seues dames d’honor al teatre Romea acompanyades de la resta de delegacions convidades i les cases regionals.

Després d’una intensa nit, el diumenge van assistir a la inauguració dels entorns murcians en la plaça Circular dels jardins del Rey Lobo amb les diferents autoritats de la ciutat i les Reines i dames. En este acte, acompanyat per un gran espectacle pirotècnic, es convida a tota la gent a participar de les Festes de la Primavera de Murcia i a gaudir de la gastronomia i les flors que inunden la ciutat. A més, Sara i Marina també van inaugurar la penya del Limonar, on van recarregar forces sopant.

La plutja no va poder amb les activitats i, per això, l’agenda del dilluns també va estar repleta d’actes. Les màximes representants valencianes van participar a l’ofrena al Monument de l’Horta. Tot seguit, van acudir a una recepció institucional per part del president de la regió de Múrcia, Fernando López, en el palau de San Esteban.

Les activitats van continuar amb el “Bando anunciador” en Panocho, on Sara i Marina van ser rebudes per l’alcalde de l’ajuntament, José Ballesta.

Fotografia: Josep Zaragoza