Falleres Majors de primera se sumen a la moda a la recerca de beneficis per a Casa Caridad

0
626

La fi de la festa tindrà lloc en la Sala JERUSALEM amb l’orquestra SIDERAL, entrades en benefici de Casa Caridad.

L’Hotel WESTIN acull la desfilada solidària “Compartir està de moda” d’El Corte Inglés per a CASA CARIDAD
Desfile de les Falleres Majors de secció 1ªA amb moda d’El Corte Inglés a benefici de Casa Caridad

El Corte Inglés i la Federació de Falles 1ªA han organitzat la desfilada “Compartir està de Moda” que tindrà lloc el divendres4 de maig a dos quarts de vuit de la vesprada en la Sala Exposició de l’Hotel Westin València.

En lloc de models professionals, les protagonistes sobre la passarel·la seran les Falleres Majors de Secció 1ªA així com Falleres Majors de València d’anys anteriors, que lluiran la moda primavera d’El Corte Inglés. La desfilada es realitzarà a benefici de Casa Caridad.

Les entrades es convertiran en donatius de 5€, que es destinaran íntegrament a Casa Caridad. L’objectiu és aconseguir una furgoneta isotèrmica per a l’ONG del poble valencià. Aqueix és el repte que va anunciar a principi de temporada la Federació de Falles de 1ªA, i que compta amb el suport de l’Hotel Westin, Álvaro Moliner i El Corte Inglés.

Les models d’honor en la desfilada solidària seran les tretze Falleres Majors de la Secció 1ª A, les deu Falleres majors d’anys anteriors, mostraran les marques propiasmás exclusives de Moda d’El Corte Inglés.A més, assistiran les Falleres Majors de València 2018 Rocío Gil i Daniela Gómez, així com cares conegudes del món de la moda, tals com Jaime Guillen Badia (Mestres de la Costura).

L’esdeveniment estarà amenitzat per l’actuació de Maryna Onyschenko.