El Corte Inglés ha renovat el patrocini amb Junta Central Fallera

0
214

El regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, i el director regional d’El Corte Inglés, Juan Sabater, han renovat el patrocini de la companyia de grans magatzems a Junta Central Fallera per a l’exercici 2019 en un acte que ha tingut lloc aquest matí en l’Ajuntament de València.

Amb la signatura d’aquest conveni, El Corte Inglés es compromet a mantenir el seu suport a les festes majors de València, declarades Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO en 2016.

La col·laboració amb Junta Central Fallera es remunta a 1971, amb l’arribada d’El Corte Inglés a València i la inauguració del seu centre de Pintor Sorolla. El Corte Inglés patrocina també les Fogueres de Sant Joan a Alacant, la Magdalena de Castelló i el Misteri d´Elx.

Juan Sabater, en el moment de la signatura, ha destacat la integració d’El Corte Inglés en les ciutats on està present i la importància de recolzar a les festes més representatives de cadascuna d’elles. Per la seua banda, Pere Fuset ha agraït la implicació d’El Corte Inglés durant tot l’exercici faller.