Laura Mengó i Paula Nieto són les Falleres Majors de València 2023

0
393

Laura Mengó Hernández, de la falla L’Antiga de Campanar; i Paula Nieto Medina, de la falla Azcárraga-Ferran el Catòlic, són les noves Falleres Majors de València, les màximes representants de les festes de Sant Josep per a l’exercici 2023.

L’alcalde de València, Joan Ribó, va comunicar anit per telèfon a les dues falleres la seua elecció. En el tradicional acte del nomenament, celebrat en l’Hemicicle de l’Ajuntament, Joan Ribó, acompanyat pel regidor de Cultura Festiva i president de la Junta Central Fallera, Carlos Galiana, va llegir l’acta del jurat encarregat de l’elecció de les noves falleres majors de València. A les quals, seguidament, va telefonar.

En primer lloc, l’alcalde va parlar amb la fallera major infantil de València. Qui va saludar, per primera vegada, al món faller. Després va arribar el torn de la fallera major. Qui també es va dirigir a tots els fallers i falleres per a estrenar-se en el seu càrrec.

VIU LA PROCLAMACIÓ 2023 EN 7 TELEVALENCIA

La proclamació de les noves Falleres Majors 2023 començarà aquesta vesprada a les 19.00 hores. Serà un acte solemne vinculat a les tradicions i festes de la ciutat. A la cita acudiran les corts d’honor i les falleres majors d’enguany, Carmen Martín i Nerea López, i les seues corts d’honor. Així com representants de les festes de Castelló i Alacant.

L’acte es retransmetrà en directe, com és habitual, en 7 Televalencia. Dones de la 18.00, José González i el seu equip et comptaran en viu un dels actes més solemnes de les Falles 2023. Viu la Proclamació de les Falleres Majors de València 2023 en 7 Televalencia.