Les Falleres Majors de València i les seues Corts d’Honor reneunen després de la cancelancion de les falles

0
403

La directiva i el president de Junta Central Fallera es reuneixen amb les Falleres Majors de València i les seues Corts d’Honor

La vesprada del passat divendres va ser una jornada intensa i carregada d’emocions. Amb la “nova normalitat” és el moment d’iniciar la maquinària fallera, i per això el president de Junta Central Fallera, Carlos Galiana, juntament amb la Directiva, es van reunir amb les Falleres Majors de València i les seues Corts d’Honor perquè pogueren conéixer-se, intercanviar opinions, i començar a poc a poc amb l’activitat fallera.

A la reunió, l’assessor de Presidència, Javier Tejero, la Secretària General, Carmen Blasco, i les vicepresidentes Cristina Estévez, Amparo Sospedra, Maria Tomás, Lucía Morales i Inma Guerrero van presentar-se a les xiques amb les qui compartiran un any intens i diferent. Les directives van voler presentar a les xiques els projectes que faran a cadascuna de les seues àrees, i les Corts d’Honor i FFMMV els explicaren les seues vivències i inquietuds.

Sens dubte una trobada il·lusionant amb la qual es comença a treballar per poder planificar tot el calendari faller d’unes desitjades Falles 2021.

Fotografies: Armando Romero