Nous representants para la falla Dr. J.J. Dómine – Port per a les falles 2019

0
647

Alba, Nuria i Javi han sigut nomenats per a les falles 2019

Dissabte passat 5 de maig van ser nomenats oficialment els representants de la comissió Dr. J. J. Dómine – Port per a l’exercici 2018 – 2019. Enguany ALBA IRANZO MURILLO serà fallera major, la xiqueta NURIA SALES MARTÍNEZ fallera major infantil, i el xiquet JAVIER GALVEZ BLASCO president infantil de la comissió del Grau de València.

Els tres, juntament amb JAVIER BLASCO CAMPUZANO, president de la comissió, es van mostrar visiblement emocionats per ostentar tan alt càrrec per a aquestes falles, i van compartir la seua alegria amb els seus familiars, fallers i amics que van voler acompanyar-los en una nit tan esperada.

Alba Iranzo és fallera de tota la vida i economista de professió. Ha ostentat en la directiva el càrrec de secretària, i l’exercici passat va ser recompensada amb la medalla d’or de J.J. per la seua magnífica labor com a fallera activa. A més estarà ben acompanyada per la seua parella que també forma part de la directiva actualment.

Al seu torn, Nuria és la primera representant que té la família Sales-Martínez en la falla malgrat el seu extens recorregut i anys pertanyents en la comissió. Respecte a Javi dir que és el nebot de l’actual president, Javier Blasco, per la qual cosa els alts càrrecs quedaran enguany en família.

Tota la comissió espera que els quatre tinguen un any inoblidable i els brinden el seu suport incondicional para tot el que necessiten.