Les Falleres Majors de València intercanvien les primeres fotografies

0
92

Rocío Gil i Daniela Gómez comencen l’intercanvi de fotografies i el lliurament de recompenses a les diferents comissions de la ciutat

 El passat cap de setmana del 10 i 11 de febrer de 2018 el Palau de l’Exposició de València va acollir el primer intercanvi de fotografies entre les Falleres Majors de València i les seues Corts d’Honor i les Falleres Majors de les diferents comissions, un moment de trobada molt important per al món faller.

El dissabte 10 de febrer va ser Daniela Gómez, Fallera Major Infantil de València, qui va començar aquest emotiu acte d’unió. En este primer dia van acudir les Falleres Majors Infantils del sector Olivereta, Poblats al Sud, Quart de Poblet-Xirivella, Benicalap-Campanar, Patraix, Mislata, Pla del Real-Benimaclet, Jesús, Rascanya, Quatre Carreres, la Creu Coberta i Algirós.

Esta mateixa vesprada va ser Rocío Gil, Fallera Major de València, qui va realitzar l’ intercanvi de fotografies amb el sector Botànic-la Petxina, Algirós, Patraix i la Creu Coberta. A més, va tenir lloc la imposició de Bunyols d’Or amb Fulles de Llorer i Brillants per part de la màxima representant cap als fallers que obtenen aquesta recompensa de Junta Central Fallera. Es va viure al Palau de l’Exposició un moment d’orgull per a totes aquelles comissions que tenen l’honor que fallers amb una llarga trajectòria en la festa formen part de la mateixa.

A més, cal destacar que Alicia i Paloma, de les Falles Cádiz-Literato Azorín i Costa i Borrás-Agustina d’Aragó, van ser les primeres dones que presenten un intercanvi de fotografies i imposició de recompenses de Junta Centra Fallera, per iniciativa de la Delegació de Festejos

El diumenge 11 de febrer van continuar estos intercanvis de fotografies i imposicions de Bunyols d’Or per part de la Fallera Major de València, en aquesta ocasió a les comissions dels sectors Quart de Poblet-Xirivella, Poblats al Sud, Rascanya, Roqueta-Arrancapins , Pla del Remei-Gran Via, Pla del Real-Benimaclet, Benimàmet-Burjassot-Beniferri, Pilar Sant Francesc i Benicalap-Campanar.

Durant diverses setmanes, el Palau de l’Exposició serà l’epicentre dels intercanvis i lliurament de recompenses de totes les comissions falleres de València.

Fotografies: Armando Romero