Les Falles de Paiporta celebren la declaració com a patrimoni cultural immaterial de la humanitat per la UNESCO

0
494

Les sis comissions falleres de Paiporta varen celebrar la declaració de les Falles com a patrimoni cultural immaterial de la humanitat per la UNESCO. En un acte que va tindre lloc a l’esplanada de l’Ajuntament de la localitat aquest divendres, les comissions, la Junta Local Fallera, i les Falleres Majors de Paiporta, Alba Escoruela i Paula Marí, expressaren la seua alegria per aquest pas endavant en el reconeixement internacional de la festa.

Acompanyaren a les comissions i les Falleres Majors l’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, el regidor de Cultura, Alberto Torralba, així com altres membres de l’equip de govern i la corporació municipal, i el president de la Junta Local Fallera, Adrián Coso. Amb elles i ells estigueren les falleres i fallers de la Falla Plaça Cervantes, Jaume I, Plaça de l’Església, Mestre Serrano, Sant Antoni, i Verge dels Desemparats.

Les autoritats assistents i els i les representants del món faller també varen signar el cartell amb el qual se celebra aquesta declaració de banda de la UNESCO.