Els Fogueres es promocionen a Madrid

0
289

Un any més milers de persones abarroten el centre de la capital per a gaudir de les nostres festes en el ja tradicional Desfilada Provincial.

Els Fogueres de Sant Joan es promocionen una any més a Madrid coincidint amb la celebració de la Fira Internacional de Turisme, Fitur. Durant la vesprada d’avui les Belleses del Foc d’Alacant i les seues dames d’honor han desfilat pel centre de la capital al costat d’altres festes de la província en una acció de street màrqueting que va començar l’any 2016.
Les representants dels Fogueres han participat en la gran Desfilada Provincial en el qual s’han concentrat més d’1.200 persones. Aquest acte, organitzat pel Patronat Provincial de Turisme Costa Blanca ha comptat amb la presència de 15 municipis que han desfilat amb els vestits tradicionals de les seues principals festes : Fogueres, Falles, Carnestoltes i Moros i Cristians.
La desfilada, que ha congregat a centenars de madrilenys i visitants expectantes en la plaça de Callao, carrer Preuats voltants, ha començat amb la representació de la Federació Alacantina de Moros i Cristians; després d’ella han desfilat les diferents festes del foc de la província que han tancat Sofia Escoda i Martina Núñez i les seues dames. Després d’elles ha arribat el torn dels Moros i Cristians i ha conclòs la desfilada el carnestoltes. La desfilada ha generat, com en anys anteriors, molta expectació i interès entre aquells que es trobaven pel centre de la capital i les persones que han anat expressament a veure-ho.
La promoció dels Fogueres en Fitur va començar dimecres passat amb la inauguració de la fira. En el stand de la Costa Blanca un any més s’ha plantat una foguera, construïda per Federico Molinero, i la Bellesa del Foc i les seues dames han estat en els voltants explicant les festes i convidant als visitants de Fitur a conèixer les Fogueres. Les representants del foc també han fet labor de promoció en la cèntrica plaça de Callao on el Patronat Costa Blanca ha situat un punt d’informació.

Imatges cedides per Simarro Fotografia