Arriba “Microteatre al casal”, teatre i cultura a l’abast de tots

0
364

El proper dijous, 10 de gener, es presenta la iniciativa en el Saló de Plens de JCF

Amb esta nova iniciativa de la delegació de Cultura de la JCF, totes les comissions falleres que ho desitgen podran gaudir d’una vetlada de microteatre al seu casal a càrrec de la Companyia Estable de Teatre Faller. Els textos a representar són els guanyadors del concurs de microteatre (imatges en galeria) organitzat per l’esmentada delegació i dins del seu Concurs Literari. Cada peça dura 15 minuts aproximadament i no es necessiten condicions especials per a representar-la.

Totes les comissions que ho sol·liciten, han de remetre un mail a cultura@fallas.com indicant:

Dia i hora de representació. (No hi ha data límit. Dependrà de la demanda i la disponibilitat dels actors i actrius).
Modalitat (Es pot escollir entre les cinc peces oferides. Des d’un mínim de dos. També es pot sol·licitar una xarrada posterior amb els actors i director).
L’activitat és totalment gratuïta , només caldrà invitar a sopar a la companyia i fer-se càrrec de les mínimes despeses del muntatge).
Per conéixer més detalls, vos convidem a la presentació del projecte que tindrà lloc el dijous 10 de gener a les 19 hores al Saló de Plens de JCF. Allí podreu gaudir de dos representacions perquè comproveu “in situ” la qualitat de les obres.

Vos esperem!