València ja té previst avançar l’horari de la *Cremà Falles 2022

0
388

La festa josefina es prepara per a afrontar una de les decisions més atrevides dels últims anys per a 2022. Es tracta d’una mesura on els actors principals són les comissions. Per això, han de comptar amb la seua aprovació.

Estem parlant d’una modificació que es va realitzar en les “falles atípiques” de setembre i que no ha desagradat. Raó per la qual s’ha plantejat deixar-la de manera permanent.

L’Assemblea de Presidents i Presidentes ha aprovat avançar la Cremà: les infantils, a les huit de la vesprada; les grans, a partir de les deu -o quan arriben els bombers-. Això arrossegarà la cremà de la falla municipal a les onze de la nit. La decisió s’ha dut a terme després de 172 vots a favor, 18 abstencions i 52 en contra.

Mentre que la segona decisió a debatre va ser: traslladar quatre sectors fallers a una sessió matinal de l’Ofrena. En aquest cas, l’Assemblea ha rebutjat dur a terme aquesta proposta. En tractar-se d’una consulta, no hi ha hagut votació. Aquest canvi té pros i contres. Per això, ha generat més debat.

No obstant això, el principal canvi que es mantindrà per a 2022 són els recorreguts. Les dues rutes de la Ofrena tornaran a passar pel carrer la Mar i el carrer Quart, a causa de les obres de la plaça de la Reina.