Els playbacks segueixen a la sala Canal

0
213

Marina Civera i la seua Cort d’Honor presenciaren les sis actuacions de la nit

La Sala Canal continua de festa amb el ritme i les bones actuacions dels fallers sobre l’escenari. Un dijous més, 8 de novembre, els llums s’han encés per a donar la benvinguda a sis noves representacions que ompliren la sala de música i ball. A més, com sol ser habitual la Fallera Major de València, Marina Civera, i la seua Cort d’Honor van presenciar tots els playbacks de la nit.

El jurat va prendre molt bona nota des de l’inici. L’obertura de la nit va estar a càrrec de la Falla Fray J.Rodríguez-Pintor Cortina amb l’actuació “Kinky Boots”, seguida de la Falla Costa i Borràs-Agustina d’Aragó amb l’actuació “Krion”. En acabar, li va arribar el torn a la Falla Dr. Álvaro López-San Juan de Dios que va delectar al públic amb una fantàstica obra titulada “Cosas de Magia”.

Els tercers en omplir la sala Canal d’alegria van ser els fallers de la Falla Islas Canarias-Trafalgar amb “Vivos o Muertos”. Amb la mateixa emoció i energia van actuar els membres de la Falla San Pedro-Virgen de Vallivana amb “El gran showman”.

Els últims en eixir a l’escenari van ser els artistes de la Falla Maria Ros-Santo Tomás amb “La tienda de los Horrores” que també van arrancar els somriures dels espectadors.

Enhorabona a tots per estes magnífiques actuacions i sobretot per la il·lusió i el treball que hi ha darrere d’elles. Destacar també la gran elaboració del vestuari de les representacions així com el maquillatge dels artistes.

Fotografies: Armando Romero.