Manel, L’Orella de Van Gogh, Gener i Geografies actuaran als Concerts de Vivers

0
317

Les entrades es podran a la venda dilluns que ve 10 d’abril.

Els concerts de la Gran Fira de València del pròxim mes de juliol explicaran en el seu cartell definitiu amb L’Orella de Van Gogh, Manel, Gener i Geografies, segons ha informat la Regidoria de Cultura Festiva. Amb aquestes novetats s’amplia l’oferta anunciada al febrer fins als 16 concerts, una proposta que ha sigut rebuda amb un gran acolliment, segons reflecteix la venda avançada d’entrades.

El dimecres 12 de juliol les portes del recinte s’obriran a les 20.00 hores per a donar entrada als seguidors de l’Orella de Van Gogh; quatre dies abans, el dissabte dia 8, serà el torn de Manel, Gener i Geografies, una cita amb la qual es reforça la presència de la música en valencià a la Gran Fira de València després que l’any passat el concert més multitudinari fóra el de Aspencat i Auxili.

“La música en valencià serà, de nou, un dels grans atractius d’una Gran Fira de València que se situa com un gran dinamitzador cultural i econòmic en ple estiu en la nostra ciutat”, ha afirmat el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, qui ha destacat, a més, que “les millors vendes enguany també les estan protagonitzant els grups que canten en valencià, una circumstància que avala la necessitat que cobrim des del Govern de la Nau amb la nostra aposta per a normalitzar l’ús del valencià i fomentar la cultura en la nostra llengua”.

Precisament la venda d’entrades està demostrant la bona acceptació del cartell provisional presentat ara fa dos mesos, destacant especialment les vendes per als concert de Txarango, VaDeBo i Pupil·les Dilatives i per al de Ara Malikian, amb prop de 2.000 entrades venudes per a cadascuna de les dues cites. “Aquestes dades indiquen que va ser un encert avançar al mes de febrer l’anunci de les primeres actuacions tancades per als concerts de la Gran Fira de València”, ha ressaltat Fuset.

“La planificació de la Gran Fira enguany ha començat abans, la qual cosa ens permetrà oferir una fira amb una millor promoció prèvia i més completa. Aquesta Fira ens oferirà moltes sorpreses encara, que anirem anunciant perquè, en arribar juliol, ningú vulga quedar-se a casa”, ha assegurat Fuset, qui també ha recordat que els preus fixats per a aquesta cita estiuenca són molt competitius en comparació dels quals s’han de pagar per a gaudir dels mateixos artistes en altres ciutats de l’Estat i d’Europa. “No solament reforcem el paper de la Gran Fira de València com a dinamitzador cultural, sinó que també generem turisme musical amb els beneficis econòmics que açò comporta per a la nostra ciutat i tot el seu sector productiu”, ha afegit.