Marina Civera i Rafa Solaz mantenidors de l’Homenatge de la Senyera del Marítim

0
641

L’Agrupació Falles del Marítim presenta als qui col·laboraran com a Mantenidors en els actes Homenatge a la Senyera 2019 i Exaltació Falleres Majors 2020, actes destacats en el calendari faller del Marítim, on en el marc de les Reals Drassanes les falles agrupades rendeixen honors i homenatge “a la Reial Senyera de tots els valencians”, comptant en aquesta edició amb la participació de la Real Senyera Valenciana de la Vila Real de Caudete, escortada per la Comparsa de Guerrers que la custòdia des de temps immemorial. I serà enguany, en el Palau de Congressos, on es realçarà a les Falleres Majors 2020, infantils i majors acompanyades dels seus Presidents/as, de l’Agrupació Falles del Marítim.

Com a Mantenidor de l’acte d’Homenatge a la Senyera del diumenge 27 d’octubre de 2019 comptarem amb RAFAEL SOLAZ ALBERT, investigador, bibliòfil i documentalista. President de la Societat Bibliogràfica Valenciana Jerònima Gal·lès i Senador del Museu de la Impremta. Autor del projecte i direcció del “Museu del Silenci”, visites pel Cementeri General de València. Membre de l’Associació d’ Estudis Fallers “ADEF”, col·laborador en exposicions i mostres centrades en l’àmbit faller.

Rebrem a MARINA CIVERA MORENO, Fallera Major de València 2019 i Cort d’Honor de la Fallera Major Infantil de València 2006, pertanyent a la Comissió agrupada, Falla **Barri de Sant Josep, qui serà la Mantenidora de l’Exaltació de les Falleres Majors 2020 que se celebrarà el dissabte 1 de febrer de 2020 en el Palau de Congressos de València.

Des de l’Agrupació Falles del Marítim desitgem que tots dos gaudisquen en el desenvolupament de la seua labor i reben l’enhorabona per la seua participació com a Mantenidors d’uns actes tan benvolguts pel col·lectiu faller.