La Falla Plaza Lope de Vega manté la seua confiança en Álvaro Guija

0
169

Ja seran 3 anys seguits en els quals la Falla Plaza Lope de Vega comptarà amb Álvaro Guija per a realitzar tant la falla infantil com la gran. Va ser diumenge passat 29 de setembre quan es van donar cita en el casal per a mostrar aqueixos esbossos en els quals hi ha tanta il·lusió renovada. Un artista decidit a fer un pas davant de la mà del dissenyador Víctor García i que torna amb energies renovades.
Amb la falla infantil convidarà als més xicotets a recórrer l’antic Egipte. Sota el lema “Ra-Amonet” coneixeran una mica més l’atractiva cultura egípcia de la mà d’aquest artista que cercarà un any més presentar una obra didàctica.
Per la seua part la falla gran omplirà aquesta emblemàtica demarcació amb personatges fantàstics. Tot un circ muntat a base de personatges “Talent S.O.S.” com resa el seu lema.
Des de la comissió s’aposta per aqueix element que diferencia a les falles de la resta de festes, les pròpies falles que es planten. Per això, més enllà dels premis des de la comissió s’espera presentar dos grans treballs i gaudir amb ells.