Molta solidaritat en el XXV Sopar anual de Corts d’Honor

0
446

Divendres es va celebrar una nova edició d’aquest sopar organitzat per l’any 1992

Com marca la tradició, divendres passat va tenir lloc el Sopar Anual de Corts d’Honor de València i les seues Falleres Majors. Un acte que reuneix a les màximes representants de la festa fallera des de molts anys arrere fins a l’actualitat. El lloc triat per a la celebració en aquesta ocasió va ser el restaurant La Ferradura.

En esta XXV edició del sopar han sigut la Fallera Major de València de 1992, Mónica Palmer, i la seua Cort d’Honor les encarregades d’organitzar l’esdeveniment, que com a nota a destacar, és solidari. Enguany, la recaptació anirà destinada a l’Associació Lluerna i l’Associació de Familiars d’Alzheimer de València (AFAV). Lluerna s’encarrega de crear actuacions d’oci per a xiquets amb discapacitat i AFAV col·labora amb les persones que pateixen Alzheimer i les seues famílies.

Per a dur a terme esta fi solidària, les xiques han comptat amb la col·laboració de diferents comerços, empreses i entitats que han donat nombrosos productes per a poder realitzar la tradicional rifa. En la Gala es van sortejar més de 300 regals entre els assistents.

A més de falleres reconegudes amb més de 60 anys de diferència, al sopar també van assistir personalitats de la cultura, la política i, per descomptat, del món faller. Tots van gaudir de la vetlada i van voler col·laborar amb la causa per a ajudar a la Cort de 1992.

No va poder faltar a la Gala la recentment nomenada Fallera Major de València, Marina Civera Moreno, acompanyada per la seua Cort d’Honor, que s’estrenen en aquest sopar i segur el gaudiran durant molts anys més.

Records, riures i moltes fotografies per a una nit màgica, plena de bons moments i grans retrobaments.

Fotos: Armando Romero