Náquera es prepara per a rebre la Mare de Déu

0
608

Náquera rep la visita de la imatge pelegrina de la Mare de Déu dels Desemparats el pròxim cap de setmana

La imatge pelegrina de la Mare de Déu dels Desemparats visitarà este mes de setembre les localitats de Náquera, els dies 9 i 10, Riba-roja del Túria, del 29 de setembre a l’1 d’octubre.

A Náquera, on la visita es produïx a petició de la seua parròquia després de la sol·licitud dels Clavaris de San Francisco de 2017, la imatge serà rebuda el dissabte, 9 de setembre, a les 20 hores, en l’entrada del poble. Des d’allí serà portada en cercavila pels propis Clavaris fins a la parròquia de la Mare de Déu de l’Encarnación acompanyats per la banda de música.

Una vegada en la plaça de l’Església serà rebuda pel Grup de danses que li oferirà una dançà en el seu honor. Posteriorment, a partir de les 23 hores en la porta de l’església tindrà lloc el rés de la Corona franciscana davant de la imatge de la Mare de Déu i després hi haurà cant d’albaes.

L’endemà, el diumenge 10 de setembre, la imatge de la Mare de Déu serà portada en una cercavila festiva pels carrers de la localitat, en un recorregut en què visitarà la residència de la tercera edat, i a les 12 hores donarà començament una missa de campanya, en la plaça junt amb la Policia Local, després de la qual els devots podran besar una medalla amb el relleu de la Mare de Déu

Finalment, la imatge de la pelegrina serà portada de nou al temple parroquial des d’on partirà a la Basílica a les 16:45 hores.

A més, la imatge pelegrina de la Mare de Déu dels Desemparats està previst que visite Riba-roja de Túria l’últim cap de setmana d’este mes de setembre i pròximament la localitat de Carlet i les parròquies de la Mare de Déu del Socors i del Sant Ángel Custodi, a València. Finalment, l’any que ve 2018 està programada la visita de la pelegrina a Caudete, a Albacete.