Presentació de indumentàries oficials de 2019

0
273

Ja coneixem les peces que lluiran les màximes representants de les nostres festes l’any vinent

Dijous passat reunits en el Palau de l’Exposició va tindre lloc l’esdeveniment de presentació dels professionals i els artesans, així com de les peces que s’han encarregat d’elaborar per a abillar a Marina Civera, Sara Larrazábal i les seues Corts d’Honor en aquest màgic any.

Després de donar la benvinguda als assistents i cridar al president de JCF, Pere Fuset, a l’escenari; una a una, les falleres de totes dues Corts d’Honor van desfilar pel saló, estrenant el segon vestit oficial. En el cas de les majors, els teixits són de Vives i Marí i la confecció d’Eduardo Cervera. Per la seua part la Cort Infantil lluia els seus vestits de l’Atelier de la Seda, tant en teixit com en confecció. A continuació es va rebre amb tots els honors a Sara Larrazábal, Fallera Major Infantil i Marina Civera, Fallera Major de València 2019.

Seguidament, es va procedir a presentar als grans professionals de la indumentària valenciana que enguany han intervingut en la realització de les peces que lluiran durant tot el seu regnat; fent un breu resum de la seua trajectòria i els seus treballs per a aquesta ocasió. Així es va rebre als artesans de:

Calçats Criselen, que fan les sabates de les Falleres Majors i les Corts d’Honor; Cristina Peris, que confecciona les mitjanes de la Cort d’Honor i de la Fallera Major Infantil; Elvira Bella és responsable de les mitjanes per a Marina Civera i la seua Cort; en Margarita Vercher elaboren els cancans del primer vestit oficial, i les camises per al gipó negre de les Corts d’Honor i les FFMMV; en Mavimar elaboraran l’alçador per al vestit regional de les 26 falleres que ens representen.