Presentació del llibret 2018 “L’indult del foc” falla plaça Cervantes

0
303

La Falla Plaça Cervantes de Sueca, va fer la presentació del seu llibre 2018 “L’ indult del foc”, a la Casa de la Cultura, el passat divendres, 26 de gener. Un llibre molt interessant dedicat a l’estudi de les revistes escolars i llibrets de falles escolars a Sueca.

Van intervindre el nostre president Blai Serra, la Regidora i Diputada de Turisme Pilar Moncho, l’amic i mestre de mestres Josep Antoni Fluixà, l’editora de Reclam Laura Granell i la coordinadora del llibret, Amparo Vendrell.

Va fer de presentadora de l’acte Mariam Ruiz, i vam poder escoltar el poema “Carnestoltes venecià” recitat per Alba Fluixà que ella ha escrit per a encetar el llibret de la falla.

Ens van acompanyar els regidors Vicent Baldoví i Salvador Jiménez, la secretària de JLF de Sueca, Lorena Sendra, el Bibliotecari de Sueca Toni Carrasquer, representants de diferents centres escolars i molts col·laboradors literaris. També l’autor de la portada Sergio Ruiz. La cultura feta per valencians i valencianes, i en valencià, cada vegada és més present a les falles.

Amb el somriure de la Fallera Major Clara Boix junt a les seues amigues i la cara de felicitat del nostre president infantil Arnau Oller, volem agrair la presència de tots els amics i amigues que ens van acompanyar, fins i tot els amics de la falla Plaça La Malva  d’Alzira, Miguel Ángel Martínez  i José Manuel Rubio.. Tot un luxe per a la presentació del llibre “L’indult del foc”. Moltes gràcies a tots i desitgem que gaudiu de la festa.