Premi a la millor escena fallera del running de les Falles 2019

0
634

Superdeporte i la Fundació Trinidad Alfonso convoquen una nova edició del Premi ‘València Ciutat del Running’

Superdeporte i la Fundació Trinidad Alfonso, impulsora del projecte ‘València Ciutat del Running’ (d’ara endavant VCR), convoquen la cinquena edició del Premi ‘València Ciutat del Running’ a la millor escena fallera del running per a les Falles de 2019.

Després de l’èxit d’edicions anteriors, tant en participació com en acceptació per part del col·lectiu faller, les dues entitats repetixen este concurs en el qual s’uneix els dos moviments més importants de la ciutat de València: Falles i Running.

Una nova edició que consolida un certamen esperat per les comissions i artistes fallers que ja el tenen en compte a l’hora de confeccionar els guions de les seues falles, compartint de nou els premis del concurs.

Amb este guardó, la Fundació Trinidad Alfonso i Superdeporte aposten per un col·lectiu que treballa dia a dia per mantindre les tradicions i cultura arrelada a la nostra terra. Per això, es vol premiar la promoció de l’Esport Valencià en les Falles, en tractar en les seues escenes, amb la sàtira, enginy i gràcia habituals, l’activitat esportiva més multitudinària, les carreres populars de totes les distàncies que recorren València.

Detall dels premis València Ciutat del Running

Com a novetat, enguany s’estableix una única categoria, en la qual totes les comissions censades en la Junta Central Fallera, podran participar tant amb la seua falla infantil com adulta.

1r CLASSIFICAT.-

• 3.000€ en metàl·lic (2.000 € per a la comissió i 1.000 € per a l’Artista encarregat de confeccionar la falla).
• Palet Brodat.
• Una subscripció anual a SUPERDEPORTE.
• L’escena formarà part de la portada de Superdeporte del dia 17 de Març, autoritzant la Comissió al seu ús.

2n CLASSIFICAT.-

• 1.000€ en metàl·lic (600 € per a la comissió i 400 € per a l’Artista encarregat de confeccionar la falla).
• Palet Brodat.
• Una subscripció anual a SUPERDEPORTE.

3r CLASSIFICAT.-

• 600€ en metàl·lic (400 € per a la comissió i 200 € per a l’Artista encarregat de confeccionar la falla).
• Palet Brodat.
• Una subscripció anual a SUPERDEPORTE.

4t, 5é i 6é CLASSIFICAT.-

• Val de productes alimentosos per valor de 100 €
• Palet Brodat.
• Una subscripció anual a SUPERDEPORTE.

El lliurament dels palets es realitzarà el dia 17de març en la Plaça de l’Ajuntament, en la tribuna instal·lada a este efecte, coincidint amb el lliurament de premis oficials.

Bases dels premis fallers València Ciutat del Running

1. Podran optar totes aquelles comissions falleres censades en Junta Central Fallera, que dediquen en el seu monument faller gran i/o infantil una o diverses escenes que facen referència a l’esport valencià en relació amb les carreres populars. Per a participar hauran d’enviar un correu a concursos@superdeporte.es especificant:

o Nom de la comissió i núm. de cens.

o Modalitat (major, infantil o totes dues).

o Categoria en la qual milita.

o Persona de contacte i telèfon.

o Xicoteta explicació de l’escena i, si pot ser, esbós o fotografia d’aquesta.

2. A tots els premis econòmics se’ls aplicarà la corresponent retenció.
3. El jurat estarà compost per persones vinculades a l’Esport i les Falles, sent designat per Superdeporte i VCR.
4. La presentació d’instàncies finalitzarà el 10 de Març de 2019. L’organització podrà escurçar el termini de presentació en cas que se supere el màxim nombre de candidatures possibles (el número màxim queda fixat en 20 candidatures).
5. Les bases especificades podran modificar-se prèvia comunicació pública a través del diari SUPERDEPORTE.
6. Les imatges de les falles/escenes presentades, podran ser utilitzades per a la promoció i notícia d’aquest concurs per les entitats impulsores d’aquest.
7. En enviar la sol·licitud de participació en el concurs, vosté declara que s’ha llegit les bases i les accepta.

En compliment de la normativa de protecció de dades, els informem que els responsables del concurs som, Superdeporte Empresa Editora i la Fundació Trinidad Alfonso, conjuntament. El tractament de les dades recollides en el si del concurs (noms, fotos, direccions) seran utilitzats amb l’única finalitat de tramitar la participació dels concursants en aquest, concedir els premis i donar difusió a aquests. Els concursants es comprometen a no cedir dades de tercers sobre els quals no tinguen consentiment. Podran exercitar els seus drets en qualsevol moment, tots es canalitzaran a través de la Fundació Trinidad Alfonso, enviant una comunicació per escrit a la c/Poeta Quintana, 1, baix, València (46003) i/o a info@fundaciontrinidadalfonso.org, adjuntant una còpia del seu DNI/NIE/Passaport.