Repte PAM: la mascletà del basket en la qual més de 50 col·legis han participat

0
571

València Basket Club va llançar el mes de febrer passat el repte “PAM: La mascletà del basket” a tots els centres educatius que volgueren unir bàsquet i falles en unes dates tan assenyalades en les quals no es podrà gaudir de la major festa valenciana en les condicions habituals.

Tots els col·legis interessats tenien la possibilitat d’imitar el tradicional so que es viu durant aquests dies a les 14h i elaborar el seu particular mascletà amb un únic condicionant: usar pilotes de bàsquet.

La iniciativa no ha pogut tenir millor acolliment: 54 centres han enviat ja el seu vídeo, participant d’aquesta iniciativa fallera que ajuda a activar aqueixes ganes de la festa per excel·lència de la ciutat, i unir-les així a aqueixos valors que transmet l’esport. Col·legis i instituts de tota la Comunitat Valenciana i fins i tot de fora d’aquesta, s’han unit a la iniciativa, i rebran els 4 pilotes i el potser que el Club obsequiava a tots els participants.

D’aquesta forma, València Basket llançarà el pròxim 15 de març i fins al dia 19, les mascletàs més taronja. Amb el suport de tots els col·legis participants, cada dia a les 14 hores, en les xarxes socials oficials del Club, es viurà aqueix tradicional moment, amb imatges dels més de 1000 xiquets i xiquetes que no han volgut perdre’s la cita. Una bonica manera de recordar les falles sense deixar de costat aqueix important objectiu que caracteritza al Club: continuar activant el bàsquet.