Sandra Ordiñaga i Aitana González seran les noves Falleres Majors Sagunt 2020

0
273

Sandra Ordiñaga i Montalt i Aitana González  i Ruiz van ser les triades dissabte passat, 29 de juny, com a noves Falleres Majors de la Federació Junta Fallera de Sagunt per a l’exercici 2019-2020. Sandra i Aitana van compartir aquesta jornada amb 4 candidates més: en la categoria adulta, Teresa Aparicio i Matallín, de Luis Cendoya, Claudia Ramón i Ferrandis, de la Falla La Palmera i Elena Martín i Sánchez, de la Falla El Romano; i en categoria infantil, Paula Acosta i González de Plaça Ibèrica. 

Aitana té 10 anys i pertany a la falla Eduardo Merello, on va ser Fallera Major Infantil aquest passat exercici.
Sandra té 31 anys, és subgobernanta en un hotel de València i pertany a la comissió de la falla Mare Nostrum, on va ser Fallera Major l’any 2017.

Com és habitual el Teatre del Col-legi de Begoña va estar abarrotat per a acollir l’acte de presentació de les candidates davant els jurats i el públic en general que va voler acostar-se a conéixer de primera mà a les candidates a ostentar el màxim càrrec faller a la comarca. 

El jurat de la Fallera Major Infantil, va estar format per Mª Asunción Moll i Castelló, Regidora de l’Ajuntament de Sagunt; José Constancio i Cayuela, de la Falla La Palmereta i 39 anys de faller; Isaac Hernández i Oliver, periodista; Verónica Ibáñez i Serra, membre de la Junta Local Fallera de Borriana; Fernando Molina, membre de la JCF i expert en protocol.

Mentre que el jurat de la Fallera Major estava compost per Roberto Rovira i Puente, Regidor de l’Ajuntament de Sagunt; Fernando Gregorio i  González, de Palleter i més de 40 anys com a faller; Olga Roger, periodista; Lluïsa Monferrer i Aguilella, regidor de l’Ajuntament de Borriana i Presidenta de la Junta Local Fallera de la mateixa localitat; Lucía Andrés i Zarapico, especialista en protocol. 

Després de l’acte públic, candidates i jurats van dinar junts per a posteriorment procedir amb les entrevistes personals. El moment més emocionant i esperat va arribar quan l’Alcalde de Sagunt, Darío Moreno, va realitzar la telefonada des del Saló de plens del consistori a les candidates triades, acte presidit per les actuals Falleres Majors, Inés Miret i Paula Marrón.

Posteriorment la comitiva fallera va acudir al domicili de les noves falleres majors de Federació per a transmetre les seues felicitacions i desitjar-los un any meravellós.