La Falla Malva-rosa anuncia el artista per a les falles 2019

0
621

La Falla Malva-rosa té l’honor d’anunciar la contractació de l’artista revelació d’estes passades Falles 2018, Mario Pérez Sánchez per a la confecció del monument infantil per a les Falles 2019 que continuarà militant en la Secció Especial, en substitució del nostre amic Miguel Hernández.
Mario és un artista ja amb una dilatada experiència en falles infantils importants en categories inferiors fins a 1a on ha aconseguit nombrosos primers premis de monument i d’Enginy i Gràcia.
Sense anar més lluny este és el seu extraordinari resultat d’estes passades falles de 2018.
-1er Premi de Falla Secció SEGONA
-1er Premi de Falla Secció TERCERA
-1er Premi IG Secció TERCERA
-1er Premi de Falla Secció QUINTA
-5 Premi de Falla Secció PRIMERA
-4 Premi de Falla Secció SEXTA
-premi Tio Meravelles 2018

Als seus 31 anys acabats de complir comença la seua carrera junt amb grans artistes com Paco Giner i Vicente Almela amb el que treballa molts anys i al qual considera el seu pare professional i mentor.
Igualment quant al monument gran i després d’agrair a Mario Gual el seu treball en el monument major de 2018 tenim l’honor de comunicar la contractació per al monument de 2019 a l’artista Paco Giner Núñez, el qual s’encarregarà de realitzar el nostre monument major per a les falles 2019 que militara en la secció 1aB.
Paco Giner és un artista de dilatada experiència i nombrosos èxits en totes la categories on ha realitzat els seus treballs, en 2013 planta la seua primera falla en
especial en Exposició on ha estat durant 6 anys consecutius en la dita categoria reina.
Hem decidit comptar amb Paco a causa de la seua qualitat i el seu treball fresc que no ha passat desapercebut per als amants dels monuments en la seua extensa trajectòria i amb la intenció d’aconseguir els majors èxits possibles.

Tambe la Falla Malva-rosa vol agrair a l’artista Miguel Hernandez la seua professionalitat i esforç en col·laboració amb la nostra comissió al llarg d’estos 6 últims exercicis fallers en què ha sigut el responsable de realitzar el nostre monument infantil sem pre en Categoría Especial.
Darrere de valorar el seu innegable treball i qualitat, així com el del seu equip, hem pres la decisió de variar la nostra idea i concepte per al pròxim exercici i en conseqüència buscar un altre artista per a això.
Miguel ens ha realitzat els últims monuments en categoria especial, senyal inequívoc de la nostra confiança depositada en els seus projectes i que porten amb si que siga l’únic artista que ha repetit sis anys consecutius en esta Comissió en Categoria especial de falles infantils, aconseguint ademés els majors éxits, conseqüència de la qualitat i trevall, en l’aspecte professional i humà, tant d’Miguel com de la resta del seu equip.
Per la nostra part no ens queden més que paraules d’elogi i agraïment cap a Miguel i el seu equip per haver plasmat la seua capacitat artística en els monuments realitzats, coneixedors també de les possibilitats i particularitats de la nostra Comissió.
En espera com no, de tornar a treballar junts en un futur, li desitgem la millor trajectòria possible en el món faller, símbol inequívoc que la nostra aposta per la seua figura va ser una idea encertada en el seu moment i desitjant que la nostra relació servisca a les dos partss per a continuar millorant en els nostres projectes i il·lusions.
Lògicament queden obertes per a ell les portes de la nostra Comissió, com a senyal de la nostra amistat i reconeixement, ja no com a Artista sinó també com a persona.

 

 

 

 

 

 

 

 

·