S’obri el termini per a la presentació de candidatures als V Premis Botafocs

0
263

S’obri el termini per a la presentació de candidatures als V Premis Botafocs. Fins al dimecres 15 de gener 2020, a les 20:00 hores, es podran presentar candidatures a qualsevol de les 3 modalitats del Premi Botafocs.

Per a això, s’haurà de remetre un correu electrònic a secretariafallacronista@hotmail.com indicant el faller que realitza la proposta i una breu argumentació dels motius pels quals proposa la candidatura al premi.

A més, els premiats sempre seran triats pel jurat, que està format pels premiats d’edicions anteriors, i que l’objectiu és reconéixer a persones i entitats que bé per la seua trajectòria personal, bé per la professional, tenen o han tingut especial implicació social i compromís amb la nostra cultura i tradició.

Per una altra banda, les categories dels premis són les següents:

– Premi a Entitats i/o Associacions. Organitzacions en les quals es desentrrolla una activitat que promou la cultura i tradició valenciana.

Premi 2016. Falla de la Plaça de Torrent.
Premi 2017. Grup de Ball de Torrent i L’U i Dos de Torrent.
Premi 2018. Cuadre Artistic Antoniano i GTI Grup de Teatre
Premi 2019. Comissió d’Estudis Fallers Torrentins (COMFET)

– Premi individual, persona que professionalment hi ha contribuït a que la festa (entre altres) es mantinga viva i avance.

Premi 2016. Eugeni Simó.
Premi 2017. Pink Intruder.
Premi 2018. Tomás Roselló Jaunzarás
Premi 2019. Miguel Balaguer Nieto – Márquez

– Premi Extraordinari. Persones que han dedicat part important de la seua vida al treball per la festa o per la societat.

Premi 2016. Alfred Dominguez.
Premi 2017. Hogares de San Martín de Porres.
Premi 2018. Arturo Boix Miquel
Premi 2019. Falla de la Plaça del Doctor Collado de València