T’imagines unes falles sense petards?

0
214

Un element clau de la festa. Atorguen al costat de la música, les flors i el color dels vestits, aqueixa olor a pólvora tan característic que envaeix els carrers.

L’ambient faller ja està en el carrer i les tendes de petards a València calfen motors per als seus dies de major auge.

Els petards són un element clau de la festa. Atorguen al costat de la música, les flors i el color dels vestits, aqueixa olor a pólvora tan característic que envaeix els carrers.

Als valencians, als amants de la pirotècnia, se’ls activa aqueix gusanillo i ja comencen a acudir ja a les tendes per a comprar el material i encendre les primeres metxes. I… quins són les preferències, la demanda…?

Entrem en Pyroshopping, fundada l’any 1988, i empresa de distribució de material pirotècnic recreatiu de referència, no solament en la capital del Túria, també en altres punts de la província de València i punts d’Alacant.

Però no hem d’oblidar que els petards són un article explosiu i que, com qualsevol producte de risc, comporta una responsabilitat d’ús. Per açò, en Pyroshopping tenen molt clar les classes i tendències, els qui poden usar-les i com (especialment per als més xicotets).

I és que, què serien les Falles sense l’olor i el soroll de la pólvora, dels petards en cada racó en el qual se celebra aquesta festa?