Les Falleres Majors participen en la penjà de la falla solidària de Càrites

0
285

El monument cerca visibilizar les realitats de pobresa i exclusió social alhora que sensibilitza al sector faller i a la societat en general.

Càrites Diocesana de València ha celebrat este matí el seu tradicional acte faller amb l’assistència de les Falleres Majors i les seues respectives Corts d’Honor. La falla solidària d’enguany té com a lema “El teu compromís millora el món”, un missatge que cerca visibilizar les realitats de pobresa i exclusió social.

El monument, penjat en la façana de la seu, ha sigut elaborat per participants del centre social Mambré i personal del propi Càrites. L’estructura està formada per diferents mans: unes oferixen confiança i amor, i unes altres representen als qui sol·liciten l’ajuda de la institució.

A més de presentar el monument faller, l’acte ha comptat amb la lectura d’un manifest en el que s’ha demandat als valencians més fermesa i perseverança pel ben comú. Una globotà i una degustació d’orxata i fartons han tancat este esdeveniment amb el que s’ha demostrat la cara solidària de les Falles.