Torrent acull la XXV Mostra de Teatre Escolar

0
198

Un any més, Cucurucú Teatre i l’Ajuntament de Torrent impulsen la XXV Mostra de Teatre Escolar, la iniciativa l’objectiu de la qual és promoure valors educatius i de convivència entre els alumnes i alumnes dels centres educatius de la ciutat i de les poblacions d’al voltant de l’Horta Sud, els qui protagonitzaran les diferents representacions teatrals que albergarà la sala d’actes de l’Ajuntament de Torrent.

“A través d’aquestes manifestacions artístiques fomentem entre el públic més jove diferents valors educatius, com per exemple la igualtat entre totes les persones, la integració o l’ecologisme”, destaca la regidora d’Educació, Patricia Sáez.

Així, l’1 de maig va ser la inauguració de la mostra en l’edifici consistorial amb l’obra L’illa de teatre, que serà a càrrec dels xiquets i xiquetes del Col·legi Pleyade del Vedat. Aquesta actuació donarà el tret d’eixida a la programació de la XXV Mostra de Teatre Escolar, que inclou quinze sessions de teatre, de dimarts a dijous, fins al pròxim 11 de juny.