Xàtiva exalta a les seues Falleres Majors

0
298

El passat diumenge va tindre lloc l’exaltació de les Falleres Majors de Xàtiva amb la presència de la Fallera Major de València.

El passat diumenge Xàtiva es vestia de gala per a proclamar a les que seràn les noves Falleres Major d’esta localitat per a l’any 2018: la senyoreta Andrea Torres Martínez i la xiqueta Nerea Serrano Ramírez.

El Gran Teatre va ser el marc escollit per a acollir esta celebració en la que les dos regines de la localitat començen el seu regnat. Un acte al que no va voler faltar la Fallera Major de València, Rocío Gil, que volia acompanyar en este moment tan especial a esta Junta Local.

A més, les mantenidores de les noves Falleres Majors de Xàtiva, no varen ser altres que Raquel Alario i Clara Parejo, Fallera Major i Fallera Major Infantil de València de l’any 2017, que van donar uns discursos molt emotius a les Falleres Majors i a les seues Corts d’Honor.

Una nit plena d’emocions tant per a Andrea com per a la seua Cort d’Honor, composta per Maria, Sara, Marta i Ofelia María i per a la Cort d’Honor infantil que acompanyen a Nerea en este any tan especial: Susana, Esther, Vega i Aitana.

L’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, va ser l’encarregat de proclamar a les Falleres Majors a qui també va dedicar unes paraules.

Fotografies: Armando Romero.