SHARE

La Falla Luis Cendoya de Port de Sagunt ja ha donat a conéixer els artistes que plantaran els seus monuments fallers per a este exercici 2017-2018. La comissió més longeva del Camp de Morvedre ha decidit renovar als seus artistes del passat any després del doblet aconseguit en la secció primera pel que Vicente Andrés tornarà a fer la falla gran mentres que Antonio Andrés serà l’encarregat de confeccionar el monument infantil.

Així, doncs, Vicente Andrés continuarà realitzant la falla gran després de “Ja podem treballar ja…” amb la que Luis Cendoya es va alçar amb el primer premi de la secció primera, sext primer premi que este artista local aconseguix per a esta comissió de Port de Sagunt amb els sis monuments que ha plantat des del passat any 2011, a més d’aconseguir alguns guardons de crítica local durant esta etapa.

D’altra banda, Antonio Andrés tornarà a plantar en la demarcació de la plaça 1r de Maig de Port de Sagunt per quart any consecutiu després que el seu “Al sota del tralarí” es convertira en la millor falla infantil de les plantades en 2017 en la secció primera. Cal recordar que, Andrés, a més d’encarregar-se de la realització d’este monument també és integrant de la comissió Luis Cendoya.