Onda Cero València entrega els seus Premis Gent de Falles

0
745

L’Ateneu Mercantil de València acull la gala en esta sexta edició.

Onda Cero València entregarà el divendres 5 de maig, a les 20:15 hores, els seus premis anuals “Gente de Fallas” per a reconéixer la labor de persones i entitats que fan més gran la festa.

En esta sexta edició, el premi especial Gent de Falles d’Honor, que cada any tria ONDA CERO VALÈNCIA, ho rebrà Sagrario Fernández (Fallera Major de València de 1957). Enguany, com a novetat i coincidint amb el 20é aniversari del programa Gent de Falles, que dirigix i presenta Bor Peiró, s’entregarà un premi extraordinari, que s’atorgarà als artistes guanyadors en la secció especial gran de les últimes dos dècades.

A més, el jurat ha reconegut amb el Premi Gent de Falles Individual a Rafael Ferraro; el Gent de Falles Col·lectiu ho rebran Els Vestidores de la Mare de Déu; el Gent de Falles a la trajectòria reconeix Juan A. Cortés; el Gent de Falles d’Art premia José Martínez Mollá i el Gent de Falles de Pirotècnia distingix Ricardo Caballer.

Els premis els ha atorgat un jurat format per: Alicia Moreno FMV 2016; Pilar Calabuig, Fallera; Jose Vicente Llopis, Vice President de Na Jordana; Pepe Boix, Faller; Vicente Hèrcules, president Falla Regne de Valencia-Duc de Calàbria; Boro Peiró, director del programa Gent de Falles d’Onda Zero; Inma Royo, Directora Comercial d’Atresmedia Ràdio València i Enrique Martín, Director d’Atresmedia Ràdio Comunitat Valenciana.