450 xiquets participen al XLVII concurs de dibuix

0
602

Dissabte passat dia 10 de juny de 2017, els Jardins de l’antic Hospital, situat al carrer Guillem de Castro, van acollir el XLVII Concurs de dibuix organitzat per la delegació d’infantils i joventut de Junta Central Fallera.

En esta edició més de 450 xiquets i xiquetes van participar en diverses categories, segons les bases del mateix. Este certamen va estar dividit en tres categories.

La categoria A, on el dibuix era lliure i que acollia als més xicotets; els xiquets i xiquetes amb edats compreses entre els quatre i els sis anys. La categoria B, estava composta per edats d’entre set i deu anys. Els participants d’esta categoria havien de dibuixar les columnes històriques del parc de l’antic Hospital, situat al costat del MUVIM. Finalment la categoria C, per als més majors: d’onze a catorze anys i que havien de dibuixar el carrer de l’Hospital, al costat de l’accés de la Biblioteca.

Un complet concurs que va fer que el futur de la nostra festa gaudira dibuixant i pintant parts històriques de la nostra ciutat.

La Fallera Major de València 2017, Clara Parejo, i la seua Cort d’Honor no van voler perdre’s este acte, que cada any congrega a més gent del món infantil de la nostra festa, i així viure amb ells un matí de convivència.

Agrair a les entitats que van fer possible l’esmorzar dels nostres més xicotets: Coca Cola ens va facilitar la beguda, Productes Churruca diversos aliments que van fer les delícies dels més xicotets. Mercavalencia, va posar la fruita en un esmorzar tan especial i Fartons Polo, la nota tradicional, amb l’orxata i els fartons que tant agraden a tots.

Un matí de convivència, cultura i diversió que va aglutinar als quals formen el futur de la nostra festa.

Fotografies Josep V. Zaragoza