Així serà l’última fase de la candidatura de les “Falles UNESCO”

0
690

Segons l’horari previst per la UNESCO, coneixerem la resolució final entre el dimecres 30 i el dijous 1.

La 11º reunió, inaugurada hui, s’està celebrant a Addis Abeba, capital de Etiòpia, ciutat que compta amb una diferència horària de +2 hores respecte de València (GTM +3).

La decisió final queda en mans dels membres del comitè, que són Afganistan, Algèria, Armènia, Àustria, Bulgària, Colòmbia, Congo, Costa d’Ivori, Cuba, Xipre, Etiòpia, Guatemala, Hongria, Índia, Líban, Illa Maurici, Mongòlia, Palestina, Filipines, República de Corea, Santa Llúcia, Senegal, Turquia i Zàmbia. Encara que subjecte a canvis de l’Assemblea, entre les 9:30 del dimecres dia 30 (hora local – 7:30 a València) i les 12:30 del dijous dia 1 (hora local) està previst que s’estudien les candidatures a Patrimoni Immaterial de la Humanitat. Seguint l’ordre alfabètic del país que les presenta, “La Festa de les Falles de València” ocupa el lloc 30 de les 37 finalistes.

Tota la informació sobre l’expedient es troba en la web www.fallespatrimonicomu.info, des d’on també es pot accedir a www.fallespatrimonicomu.info/signa per a sumar-se a les més de 20.000 signatures que recolzen esta candidatura.